HVA ER METIZPORT OG HVA ER E-SPORT?

Siden oppstarten i desember 2018 har vi i Metizport kjempet og bidratt for lokal grobunn for e-sport på Sunnmøre, samtidig som vi har nådd nye mål til eldre organisasjonen har blitt. Selv når vi opplever vekst og utvikling på toppnivå i Norge, drar vi alltid paralleller til røttene våre og holder kjært hvor vi kommer fra.

Som et sideprosjekt i Metizoft AS i desember startet Metizport med en gjeng kompiser som likte å spille Counter-Strike sammen, og som var ganske så gode i forhold til sitt nærområde. Den største oppblomstringen kom som en reaksjon av at Metizport stilte tre lag på HerøyLAN 2019, og de tre lagene ble sentrale divisjoner i klubben siden. Spillere kom og gikk fra klubben, men flere ble værende og ble viktige brikker i den sportslige oppbygningen av Metizport.

Lokal forankring har alltid vært viktig for klubben, og på tross av at vi har utøvere fra hele landet i våre lag holder vi kjært at Metizport startet som et lokalt prosjekt, og det er nok den bærebjelken vi minner oss selv på mest når vi ser på veksten i klubben. Vi har hatt lag på nest høyest nasjonalt nivå i Counter-Strike og Rocket League, regionens beste FIFA-spillere og store talenter innen både Fortnite og Super Smash Bros: Ultimate.

Vi føler oss priviligerte og takknemlige når vi ser alle referansene og spørsmålene som dukker opp rundt nye lokale prosjekter. Vi har vært i kontakt med flere ivrige prosjektledere i regionen som ble inspirert av  hvordan vi har skapt en grunnmur for klubben basert på ivrige ildsjeler som fikk alle timene foran PCen til å bety noe. Derfor er vi ekstremt stolte av slagordet til klubben: #WhereGamingMatters

1/8

VÅR HISTORIE

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy.

Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font.

Latskap blir ikkje akkseptert.jpg

METIZPORT BLIR STIFTET

Metizport ble stiftet som et prosjekt under Metizoft AS i 2018. Vi så veksten kom fort, og opprettet Metizport som egen organisasjon 28.11.2019.

Metizport gjekk til tops.jpg

VI DELTAR PÅ VÅR FØRSTE TURNERING

Metizport deltok på AkaLAN i Ålesund, her vann vi også vår første turnering.

BOOTCAMP OG STRATEGISK SAMLING

For å kartlegge veien videre samlet vi store deler av organisasjonen i juni 2019. Vi la en grunnleggende plan for tiden videre.

lagbilde CSGO.jpg

VEIEN VIDERE

Metizport vil alltid jobbe for å bygge opp et godt miljø for våre utøvere, og god grobunn for nye talenter. Vi venter ivrig på flere titler og høydepunkter, og er stolte av våre utøvere.

3d glass window logo mockup - Metizport.