OM METIZPORT

Metizport er en ny, men godt utviklet organisasjon med base i Fosnavåg. Vår satsing innen e-sport går ut på å være ett knutepunkt i miljøet, finne talenter og legge til rette for utvikling både av enkeltpersoner og lag.

Meet the Team

VÅRE RESULTATER

35+
TURNERINGER
20+
PALLPLASSERINGER
65+
MEDLEMMER
3+
ÅR

HISTORIEN BAK METIZPORT

Metizport ble stiftet som et prosjekt under Metizoft AS i 2018. Vi så veksten kom fort, og opprettet Metizport som egen organisasjon 28. november 2019.

HVORDAN METIZPORT STARTET

Som et sideprosjekt i Metizoft AS i november 2018 startet Metizport med en gjeng kompiser som likte å spille Counter-Strike sammen, og som var ganske så gode spillere i sitt nærområde. Neste steg i utviklingen skjedde ved deltakelse på det lokale LANet HerøyLAN i 2019, der Metizport stilte opp med lag i både CS:GO, Rocket League og Super Smash Bros Ultimate – tre titler som har vært bærebjelken i organisasjonen siden. Flere spillere kom og gikk fra klubben, søkte nye muligheter eller falt av lasset, men flere ble værende og ble viktige brikker i den sportslige oppbygningen av Metizport.

PRESTASJONER

Metizport har siden organisasjonen ble grunnlagt levert suverene og gode prestasjoner. Dette skaper god kultur og skaper en fantastisk idrettsglede som vil bygge e-sporten videre. Metizport CS:GO er et av klubbens største satsingsområde, og det er også her vi har flest meritter å vise til.

1.PLASS MLAN ESM 2019

1.PLASS VOLDALAN 2020

1.PLASS VATNELAN 2020

OPPRYKK TIL 1DIV
TELIALIGAEN

følg oss på sosiale medier!