top of page

CS:GO Talent 2023

Etter en noe skuffende og turbulent høst sesong i 2022, kan vi endelig annonsere den nye CSGO talent lineup-en for 2023.


Etter en sesong med mye opp og ned, gode og dårlige resultater, roster change midt i sesongen og mye trøbbel, bestemte vi oss for å begynne oppbygningen fra bunn. Til tross for mange endringer mid-season starter vi sesongen med en kjerne fra forrige sesong. Med et nytt ungt talent med på laget, har vi sett på de individuelle styrkene og endret posisjoner og roller. Vi ser dermed på direkte opprykk som sesongens mål. Les mer om spillerene våre og noen ord fra Jørgen "SpeedeyG" Johannessen.

ZapR

Emil «ZapR» Marcussen er en av gjengangerne fra forrige sesongen. Vår unge IGL er en av de mest dedikerte, talentfulle og engasjerte menneskene jeg har hatt gleden av å jobbe med i løpet av min karriere innen E-sport. Emil har vist seg å være en pålitelig og stabil brikke i laget nå i snart et år og det er det god grunn til. Han gir alt for at laget skal finne suksess, fyller rollene som trengs og er lagets «lim». Det skal ikke være noen tvil om at Emil vil kunne komme langt innenfor norsk CS med riktig veiledning og muligheter.

fLickza


Adel «fLickza» Holm Gundersen er vår 3. divisjons «s1mple». Vår stjernespiller, som på et hvert tidspunkt alene kunne vinne runda med hva som helst. Han har vist seg å være ekstremt dyktig individuelt, i alle slags roller han blir satt i, men er desidert sterkest når han kan spille som han selv vil. Denne sesongen har vi endret litt på rollene, og Adel har gått tilbake til sin originale rolle som AWPer fra tidligere i karrieren hans. I mine øyne er Adel som en uslipt diamant, alt han mangler er et spark i riktig retning og lag-erfaring på et høyere nivå. Hans største svakhet er at han ikke har den sportslige selvinnsikten til å se sitt eget potensielle i lag-sammenheng. Dette fører til at han har tendenser til å ønske å la andre skinne, fremfor å ta stjerneposisjonen selv.

Hendrix


Henrik «Hendrix» Melbye er en ganske kjent karakter både for oss i Metizport, og i 3. divisjon. Han har mye erfaring fra tidligere sesonger, og har spilt i lag lenger enn enkelte av de andre på laget andre har spilt CS. Gjennom sin CS karriere har Henrik utviklet seg til å bli en dyktig lurker, og er godt kjent for å få sin impact ved å lese spillet godt og finne åpninger der man minst forventer det. Dette blandet med hans veldig gode aim, gjør han til en farlig spiller du helst ikke vil ha mot din side av kartet. Dette blir Henriks fjerde sesong under Metizport, og dersom han greier å holde fokuset der han skal, bør man ikke se bort ifra at han blir å finne mot toppen om ikke lenge.

zAIN


Johannes «zAIN» Lithner er vårt svenske multitalent. Kanskje ikke alltid så synlig på server, men en ekstremt viktig brikke for å nå målet vårt. Johannes har spilt alt fra entry til support, og hatt god suksess i sine respektive roller. Denne sesongen skal han få skinne der han har vist han er sterkest, som en god og stabil support spiller. Etter å ha testet han i både entry, support og lurk, føler vi at vi har truffet spikeren på hodet både for hans del, og for resten av lagets. Han har fortsatt mye utviklingspotensiale, og har fortsatt god tid til å kunne nå nye høyder.

Alfrdkt


Alfred «Alfrdkt» Karlsen Thesen er vår nyeste og yngste spiller. Han fullfører årets roster og trer inn i entry rollen. I den korte tiden vi har spilt med han har han komplimentert rollen godt, og tilpasser seg fort til systemet vårt. Han har allerede rukket å spille 6 sesonger av telialigaen i løpet av sin 5 år lange CS karriere, med en kort svipptur innom 2. divisjon. Han har i en alder av 17 vist oss at han har veldig stort potensiale og er villig til å lære å bli bedre både individuelt og lagmessig.

Alt i alt tror jeg at vi har fått samlet et veldig solid roster som komplimenterer hverandre godt. Etter bare en drøy uke med pracs har vi allerede begynt å se god utvikling og føler oss greit klare for en ny sesong. Det definitive målet med sesongen blir et direkte opprykk, både for gutta på laget og for oss som står bak. Til tross for tidligere resultater fra fjorårets sesonger, tror jeg ikke at årets sesong blir å by på mye motstand. Det er som vanlig et par lag som ser farlige ut, men jeg vet gutta er bedre enn alle lagene i vår avdeling selv på en dårlig dag. Jeg gleder meg veldig til å se hvordan fremtiden for laget blir, og ønsker alle vi skal møte denne sesongen lykke til.


bottom of page