top of page

En ny tidsregning starter nå - Vikingskipet seiler ut i internasjonalt farvann

Oppdatert: 13. sep.Metizport signerer helt nytt CS-lag med nybakte verdensmestere i spissen, nå skal de blåse vind i seilene til Metizport-skuten.

Det er en spennende tid for Metizport. Klubben, som allerede har markert seg godt i ulike e-sport-sammenhenger, styrker nå sitt grep innenfor Counter-Strike ved å introdusere et nytt lag. Mange hadde allerede hørt ryktene, men nå er det offisielt: Metizport lanserer et nytt CS-lag for å konkurrere på det svenske og internasjonale nivået. Dette viser klubbens seriøsitet og våres vekstambisjoner innen e-sport.


Metizport har fra før lag med høye sportslige ambisjoner innenfor de største spilltittlene. Klubben har lag i Valorant, ei nasjonal satsing i CS, også kjent som "Metizport X", to SSBU-spillere og tre content creators. Med tilføyelsen av det nye svenske laget får vi tre nybakte verdensmestere i Jackinho, adamb & abdi, to erfarne ringrever som har konkurrert internasjonalt i en årrekke i RuStY og hns og en av de mest ettertraktede talentene Sverige har å by på i nilo! Det nye laget består av: Hannes "hns" Johansson Jack "Jackinho" Ström Mattson - Lagkaptein Adam "adamb" Ångström Alfred "RuStY" Karlsson Linus "nilo" Bergman Ahmed "abdi" Abdi - Trener


BLI KJENT MED SPILLERNE HER:


Trener med målet om suksess

Ahmed Abdi ved mediadag på Space i Stockholm - Foto: Kevin Bøe
Ahmed Abdi ved mediadag på Space i Stockholm - Foto: Kevin Bøe

Ahmed Abdi Abdi, tidligere kjent fra den svenske storklubben Ninjas in Pyjamas, blir hovedtrener for laget. Han har allerede hatt erfaring med noen av spillerne, og ser frem til denne nye utfordringen.

"For me, this team fits perfectly well, I believe the team we have right now jells very well together."

- Ahmed Abdi Abdi

Laget skal delta i turneringer som CCT North Europe Series #8, Svenska Cupen 2023 og Eliteserien i Sverige. vi ser frem til en spennende høst og ønsker laget lykke til. Laget skal ut i aksjon allerede kommende onsdag kl. 15:30 mot akademi-laget til den finske storklubben, ENCE. Dette er åpningskampen i gruppe D i CCT North Play-ins hvor spillerne debuterer i Metizport-drakten. Med seg i gruppen har de også tyske Sprout og Exzentriq Utd. For ytterligere informasjon:

Morten Vollan Christensen, Sportsdirektør, tlf. 98 11 03 12 Arjan Sydhagen Dalsøren, Daglig leder, tlf. 95 30 96 13

bottom of page