top of page

Endringer i CS:GO hovedlaget

Vi har tatt en beslutning på å benke spilleren vår Jonatan "ruyter" Ruyter med umiddelbar effekt. Vi vil takke Jonatan for hans innsats og ønsker ham alt det beste i hans fremtidige karriere.Vi har erstattet Jonatan i prosjektet på grunn av endringer i rollefordelingen. I utgangspunktet var vi på jakt etter en spiller til å ta på seg AWP-rollen etter at Kaas ble forhindret fra å delta fulltid på grunn av skole. Etter flere uker med prøvespill og utskiftinger av forskjellige spillere, bestemte vi oss for å omskolere yxngstxr til AWP-rollen og hente inn Harre, som var det beste alternativet på dette tidspunktet. Harre tilførte mye rutine til laget, og med tiden ville alle tilpasse seg til nye roller. Dessverre hadde Jonatan problemer med å tilpasse seg sin nye rolle og min lederstil som IGL. Som IGL føler jeg at dette er min feil, da det er min oppgave å sørge for at spillerne lærer og forstår hva vi prøver å oppnå. Vi alle setter pris på Jonatan og synes det er beklagelig at det ikke fungerte som vi ønsket. Vi ønsker Jonatan lykke til videre!

- Morten "zEVES" Vollan


På grunn av benkingen ta Ruyter har vi vært på jakt etter en ny spiller som skal ta Jonatans posisjon i laget og er vi er veldig glade for å kunne introdusere vår nye spiller, Eskil "LaX" Bjørnsen. LaX har tidligere spilt for Skade X, 00 prospect og VOID. Han bringer med seg en betydelig mengde erfaring og talent til vårt lag.


LaX er en spiller som glir rett inn i måten vi ønsker å spille på. Han har masse erfaring i rollen han er tiltenkt og han kan tilby oss et annet nivå på våres kommunikasjon som også har vært sterkt ønsket. Velkommen Eskil!

- Morten "zEVES" Vollan


Vi ser frem til å samarbeide med Eskil og ønsker han hjertelig velkommen til Metizport!bottom of page