top of page

Håkon deltar i Europas største SSBU-turnering i Paris

Vår egen Håkon "Ton" Tonjer, som nylig sikret seg en imponerende andreplass i den norske SSBU-ranking, er nå i Paris for å delta i Tera-turneringen.

Håkon på Spillexpo i Stavanger (Foto: Kevin Andre Bøe)

Denne turneringen, kjent som Europas største Super Smash Bros. Ultimate (SSBU) konkurranse, trekker ikke bare toppspillere fra hele kontinentet, men også internasjonale spillere fra utenfor Europa.

Med over 1500 deltakere fra både Europa og resten av verden, markerer denne hendelsen en milepæl for esport i Europa. Tera-turneringen har raskt fått anerkjennelse innen SSBU-samfunnet, og lover intense kamper og uforglemmelige øyeblikk. Med høy innsats og prestisje på spill, vil alle øyne være rettet mot Paris for å se hvem som tar hjem seieren.

"Jeg har jobbet med å polere gameplayet mitt den siste tiden med en god blanding av online øvelse og lokale turneringer. Jeg liker ikke å sette forventninger til resultater, for det kan putte unødvending press på meg selv, men jeg har veldig lyst til å møte sterke motstandere og gjøre upsets! Jeg er seedet til å få delt 193. plass, så å kunne overgå dette og vise frem hva vi fra Norden har å by på er målet mitt!"

- Håkon "Ton" Tonjer


Gitt Håkons nylige suksess i Norge, er forventningene til ham svært høye. Vi i Metizport ser med spenning frem til turneringen og ønsker ham all suksess. Hans dedikasjon og ferdigheter har allerede satt ham i søkelyset som en av de mest lovende deltakerne. Dette er en flott mulighet for ham å vise frem sine ferdigheter på en internasjonal plattform.

bottom of page