top of page

Haris "H4RR3" Hadzic signerer for Metizport

Metizport er stolte over å kunne annonsere at Harris "H4RR3" Hadzic har blitt tatt inn i vårt aktive CS:GO-roster.

H4RR3 er en erfaren og dyktig utøver, med to norgesmesterskap på CV-en med 777 Esports, og tidligere erfaring fra både Nordavind og det svenske laget til Dignitas. Han er kjent for sin strategiske tenkning og evne til å levere under pressende situasjoner, noe som gjør ham til en verdifull tilvekst til vårt aktive lag.


Foto: Sindre Stien/Good Game

"Vi er veldig fornøyde med å få Haris med på laget i vår aktive lineup. Han har mye erfaring og har oppnådd suksess, noe som gjør ham til en verdifull tilvekst til vårt lag, og vi gleder oss til å se ham i aksjon sammen med resten av laget i 2023."

- Daglig leder, Arjan Sydhagen Dalsøren

" Jeg gleder meg veldig til å komme i gang med en talentfull gjeng og jeg skal gjøre alt jeg kan for å sette enda en norsk klubb på kartet internasjonalt!"

- H4RR3, Haris HadzicSigneringen av H4RR3 er en viktig milepæl i Metizports kontinuerlige innsats for å styrke sine resultat og sin posisjon i e-sport-miljøet. Med H4RR3 på laget har vi en sterk spiller som kan bidra med sine unike ferdigheter og erfaring, og vi gleder oss til å se hva han og resten av laget kan oppnå sammen. Velkommen til oss💚 Metizport sin aktive lineup ser slik ut for sesongen 2023: 🇸🇪 Simon "yxngstxr" Boije - AWP

🇳🇴 Sindre "thomass1" Thomassen - Rifler

🇳🇴 Jonatan "ruyter" Ruyter - Rifler

🇳🇴 Morten "zEVES" Vollan Christensen - IGL

🇳🇴 Haris "H4RR3" Hadzic - Rifler