top of page

INTRODUSERER: METIZPORT COLOR

Vi har gleden av å annonsere at vi har fått med Trondheims mest spennende spiller på laget! Marcus "Color" Berg Thomsen er vår!


Color var før høsten 2021 et ukjent blad for mange, da han har de siste årene bodd i England før han flyttet hjem til Trondheim i august. Fra starten av gjorde han seg bemerket med strålende resultater på locals, i tillegg til topp 13 på TrøndeLAN og topp 3 i begge Smash Jotunheimen Økt-turneringene i Trondheim. Han er en eksplosiv Captain Falcon-spiller som ikke bare briljerer med sine ferdigheter, men som også er videoregissør for YouTube-innholdsskaperen Isaw og proffspilleren Fatality, som spiller for FURIA.


FØRST OG FREMST SYNES JEG AT DET ER SYKT KULT AV METIZPORT Å PLUKKE OPP FLERE AV DE NYERE SPILLERNE I LANDET SOM VISER VELDIG STORT POTENSIALE. JEG ER VELDIG GLAD FOR AT JEG NÅ ER EN AV DEM, SOM BARE SÅVIDT HAR RUKKET Å VISE HVOR HØYT MAN EGENTLIG KAN KOMME. JEG GLEDER MEG TIL Å FORTSETTE Å VISE HVA JEG ER GOD FOR OG NÅ NYE HØYDER INNEN SMASH, NÅ SOM EN SPILLER UNDER METIZPORT! VELDIG GLAD FOR DEN HER MULIGHETEN TIL Å DELTA PÅ FLERE EVENTS FREMOVER OG CLIPPE ENDA FLERE FOLK.

– Marcus "Color" Berg Thomsen

HELT SIDEN MARCUS FLYTTET HJEM TIL TRONDHEIM HAR JEG HOLDT ET ØYE MED HAN OG VÆRT FASCINERT AV BÅDE SPILLESTIL OG RESULTATER. DET VAR BARE ET TIDSSPØRSMÅL FØR VI MÅTTE SIKRE OSS HAN TIL METIZPORT. HAN FORTJENER VIRKELIG EN GOD KLUBB I RYGGEN OG VI KAN VÆRE EKSTREMT FORNØYDE FOR Å HA HAN MED!

– Jonas "JoVo" Volle Åkre, sportslig leder

Marcus blir å se i aksjon på nyåret for Metizport, først og fremst i weeklies (S@NG) og monthlies (SJØ), men også i eventuelle andre turneringsmuligheter som skulle dukke opp.

Metizport SSBU består dermed av følgende spillere:

🇳🇴 Sondre "Devolan" Haugen Elgaaen (Robin, Trondheim)

🇳🇴 Håkon "Ton" Tonjer (Palutena/Aegis/Lucina, Bergen/Haugesund)

🇳🇴 Karoline "Kuzuha" Holmøy Nyhammer (Belmonts, Oslo)

🇳🇴 Marcus "Color" Berg Thomsen (Captain Falcon/Ike, Trondheim) ‍

#WhereGamingMatters💚

bottom of page