INTRODUSERER: METIZPORT GEN

Metizport har gleden av å annonsere at vi har hentet inn Tobias "Gen" Jahnsen Helseth til vårt Rainbow Six Siege-lag!

Tobias har lenge vært en av de mest profilerte spillerne i landet, og kommer fra en lenger fartstid i Bitfix Gaming, der han blant annet var med på å ta andreplass i den offisielle norske ligaen i 2020.

Tobias tar plassen i laget til Magnus "MAGNUM" Mikaelsen, som vi tidligere denne uken tok avskjed med etter fire måneder sammen. Vi vil takke Bitfix Gaming for god sportsånd og en smertefri prosess under overgangen.

Å bli en del av Metizport er selvfølgelig en stor forandring fra hvordan det var i Bitfix Gaming. Metizport er en mindre klubb, men jeg tror at både staben og spillerne rundt har et utrolig høyt potensiale så lenge alle jobber hardt mot et felles mål. Jeg gleder meg til å sette meg inn i den nye klubben, og ikke minst yte maksimalt med lagkameratene jeg har fått meg.
Rent spillemessig kommer jeg til å være så og si ryggraden i oppstillingen. Jeg holder flank og deretter tar opp hvilken som helst oppgave av de som eventuelt dør sent i rundene. Utenfor laget så kommer jeg med mye erfaring fra flere år med profesjonell Rainbow Six Siege. Jeg kommer til å skjerpe laget som allerede er her slik at vi er konkurransedyktige mot de største klubbene – ikke bare i Norge, men også resten av Europa.
Mine mål er først og fremst å vinne den norske ligaen, deretter satser vi på større konkurranser som Nordic Championship og Challenger League. Jeg ser stort potensiale i lagoppstillingen som er, og kommer til å gjøre mitt beste for å få oss der. Jeg har også en stor tro i Rainbow Six Siege-miljøet i Norge generelt, og har en drøm om at Norge skal komme på kartet i e-sportsverdenen.

- Tobias "Gen" Jahnsen Helseth

Tobias var personen jeg først tok kontakt med for å få signert et R6S-lag til Metizport, så å nå ha han under samme tak er surrealistisk på en enormt positiv måte. Han er en utrolig dyktig og hyggelig fyr, som jeg allerede merker har enorm innflytelse på resten av gutta. Som han nevner selv, tar han med seg viktig erfaring, og jeg har full tiltro til at han er den siste nødvendige brikken vi trenger for å kunne kalle oss Norges beste lag!

- Jonas "JoVo" Volle Åkre, sportslig leder

Tobias blir først å se i aksjon for Metizport under søndagens kamp i Bandit League, da vi skal ut i aksjon mot Vctory eSports Academy. Vi kommer tilbake med mer informasjon om kampen blir streamet eller ikke. Ellers slår han lag med de andre fire umiddelbart, og blir da så klart å se i den norske ligaen i oktober/november.

Metizport Rainbow Six Siege består herved av følgende spillere:

🇳🇴 Glenn Einar "Gastromat" Arntsen

🇳🇴 Are "Maggi" Berg

🇳🇴 Jone "Bone" Halse Kjerstad

🇳🇴 Ruben "Mamba" Ekren

🇳🇴 Tobias "Gen" Jahnsen Helseth

#WhereGamingMatters

129 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle