INTRODUSERER: METIZPORT PUBG

Vi har gleden av å annonsere at Metizport har signert lagoppstillingen til Oilers Esport, og at vi dermed trer inn med et smell i Playerunknown's Battlegrounds!Metizport har lenge vært på jakt etter en PUBG-lagoppstilling til klubben, og ved overgangen av denne lagoppstillingen føler vi at vi har funnet de rette spillerne. Overgangen gir oss også en direkte gateway inn i 1. divisjon i Telialigaen, der spillerne har allerede spilt to runder inn i sesongen!


Dette er en enorm signering for oss i Metizport. Å få inn en gjeng som ønsker å representere oss og som er såpass profilerte i miljøet er virkelig fantastisk. Ikke bare har vi fått inn utrolig gode individuelle utøvere, men gutta er en drøm å samarbeide med og kommer til å være en enorm ressurs ellers i klubben også. Vi gleder oss til mange chicken dinners fremover!

– Jonas "JoVo"Volle Åkre, sportslig leder


Som nevnt over vil laget fortsette å konkurrere i Telialigaen 1. divisjon under Metizport, samt at vi annonserer ved eventuelle andre kvalifiseringer som spillerne melder seg på. Fremtiden ser lys ut, og vi er storfornøyd med å få en så god lagoppstilling!


Metizport PUBG består av følgende spillere:

🇳🇴 Sondre Alexander "DEV1ANT" Hansen

🇳🇴 Eirik "niel" Goa Lein

🇳🇴 Joakim "Unabililty" Breivik

🇳🇴 Thor-Nicolay "Disco" Harstad Arebø


#WhereGamingMatters

61 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle