INTRODUSERER: METIZPORT RAINBOW SIX SIEGE

Vi i Metizport har gleden av å annonsere at vi trer inn i nytt landskap! Vi har signert kjernen i First Price Esports, og markerer dermed vår entré i Tom Clancy's Rainbow Six: Siege!

Vi henter fem ivrige og sultne spillere som er klare for å ta egne ferdigheter et steg opp, og som ønsker å fremme Metizport utad i R6S i alle kommende turneringer. Sportslig leder Jonas "JoVo" Volle Åkre er storfornøyd med signeringen.


Gjennom å tre inn i Rainbow Six Siege med en såpass slagkraftig lagoppstilling håper vi å sette en standard for andre organisasjoner. Det ligger mye potensiale i norsk R6S, og det er flere spillere som kommer til å bidra med positiv sportslig innvirkning om de får sjansen i et skikkelig miljø. Vi håper at dette kan skape en snøballeffekt som vil åpne opp for flere R6S-turneringer i Norge med stabil påmelding. Vi er utrolig fornøyde med laget vi har signert. Alle fem er sultne og engasjerte spillere som alltid vil ta det neste steget for å forbedre seg. Vi gleder oss til å følge vår nye satsing i alt av konkurranser!

– Jonas "JoVo" Volle Åkre, sportslig leder


Vi kommer til å annonsere videre om turneringer spillerne deltar i, da vi har fått informasjon om at flere nye norske satsinger for Siege er på vei. Vi gleder oss veldig til å følge med, og er spent på utviklingen videre for norsk R6S!


Metizport Rainbow Six Siege består av:

🇳🇴 Glenn Einar "Gastromat" Arntsen

🇳🇴 Are "Maggi" Berg

🇳🇴 Magnus "MAGNUM" Mikaelsen

🇳🇴 Jone "Bone" Halse Kjerstad

🇳🇴 Ruben "Mamba" Ekren


#WhereGamingMatters


95 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle