top of page

INTRODUSERER: METIZPORT REAPER

Den siste tiden har vi ikke vært i nærheten av der vi skal være, så nå er det på høy tid å snu skuta. Vi har gleden av å ønske Sander "REAPER" Aadal hjertelig velkommen til Metizport CS:GO!

Sander er en anerkjent spiller i det norske miljøet, som har forhistorie både som lurker og in-game-leader på høyt nivå i landet. Han var sist sett i fjorårets Wizard-lagoppstilling, et lag som tok seg til en delt 5. plass i Telialigaen. Han har også flere sesongers erfaring i Eager og 5Aces Esports bak seg. Han vil ta for seg en lurker-rolle, samt å hjelpe in-game-leader Kim Fredrik "Winther" Winther og trener Martin Zinedine "Neon" Karlengen Magnes med strategisk calling.


Sander tar plassen til Oliver "mero" Olsen i laget, som blir flyttet til benken med umiddelbar effekt. Oliver vil være under aktiv kontrakt med oss ut sesongen, og kommer til å fungere som lagets faste innbytter. Vi har derimot tillatt Oliver å se etter nye muligheter i kontraktperioden. Ved henvendelser rundt Oliver, ta kontakt med Head of Esports Jonas "JoVo" Volle Åkre på e-post: jonas@metizport.com for en samtale. Vi er ubeskrivelig takknemlige for at Oliver har vært med på reisen, og tar med oss gode erfaringer og et godt vennskap videre!


Kommentarer fra "REAPER", "Winther" og "JoVo"

Det føles fantastisk ut å være "back in action’’. Jeg personlig måtte ta en liten pause på grunn av studier, og gjennom hele denne perioden har jeg hatt lyst å komme tilbake igjen. Det skal bli deilig å vise hva vi kan få til sammen med Metizport, der vi går en utrolig spennende periode i møte, med de siste rundene av Telialigaen. Nå har vi igjen 777, Foxed og Bitfix som motstandere for sesongen, og flere av disse kampene kan bli avgjørende. Jeg kommer til å gjøre alt jeg kan for at dette komme til å gå veien for laget, og vi har allerede begynt å legge inn forarbeid og trening sammen. Målet mitt for resten av sesongen er komme i gang igjen. Jeg skal vise at det er her jeg hører hjemme og klarer å levere til toppnivået i Norge (kortsiktig), så kommer de langsiktige målene ved tiden.

– Sander "REAPER" Aadal

Det er kjedelig for alle parter når man har stor tro på et prosjekt fra starten, så funker det ikke som man hadde antatt. Det er alltid vanskelig å peke fingre, men med mulighetene som var tilgjengelige ble vi enige om å prøve ut noen på Oliver sin plass, og da passet Sander fint inn i systemet vi hadde tenkt. Det er også en fin mulighet for meg som caller å kunne få enda mer strategisk input, så jeg er ikke i tvil om at Sander kommer til å være en sterk ressurs inn mot laget, og løfte oss mot nivået vi skal ligge på.

– Kim Fredrik "Winther" Winther, lagkaptein


Spillerbytter er aldri enkle, men både spillergruppa og jeg har vært enige i at resultatene vi har hatt den siste tiden ikke har strukket til. Vi har en kjerne som er veldig bevisste på hva som trengs for å ta de neste stegene, og jeg tror vi har skutt gullfuglen med å få inn Sander, som har vært uten lag så langt i år. Jeg har sett mange av ressursene han kan bidra med, og flere av disse ressursene er utvilsomt noe vi kommer til å få bruk for. Jeg er veldig takknemlig for muligheten til å få bli kjent med Oliver, en vanvittig fin fyr som viser en enorm ståpåvilje i alt han gjør. Han er en spiller flere lag kan ønske seg i sin tropp.

– Jonas "JoVo" Volle Åkre, Head of Esports


Metizport CS:GO består dermed av følgende lagoppstilling:


🇳🇴 Kim Fredrik "Winther" Winther

🇳🇴 Jørgen "bINA0" Vik

🇳🇴 Emil "kaas" Kaasa

🇳🇴 Joakim "JOKKUM" Tuene

🇳🇴 Sander "REAPER" Aadal


🇳🇴 Oliver "mero" Olsen (innbytter)


🇳🇴 Martin Zinedine "Neon" Karlengen Magnes (trener)

bottom of page