INTRODUSERER: METIZPORT SMISTADJR

Vi har endelig funnet den manglende puslespillbiten til et tittelkjempende andredivisjonslag i Counter-Strike: Global Offensive. Vi har gleden av å ønske Oliver "Smistadjr" Smistad velkommen til Metizport!

Oliver "Smistadjr" Smistad er den siste spilleren til Metizport sitt 2. divisjonslag i CS:GO. Foto: Privat

Oliver har fartstid sammen med Kristian "Dutu" Hølen i den første utgaven av Visage-lineupen, i tillegg til å ha vært stand-in i forskjellige lag de siste årene, Han er en pålitelig IGL og AWP-spiller som kommer til å være en solid forsterkning til stallen. Oliver har spilt en stund sammen med resten av lagoppstillingen, og alle var enstemmig enig i at han var den som passet best i forhold til det vi lette etter.

Jeg er storfornøyd med å få bli med i Metizport og ser virkelig fram til den kommende sesongen med laget. Jeg kommer inn i laget med et mål om å rykke opp til 1. Divisjon i Telialigaen, og ikke minst utvikle meg selv både individuelt og lagmessig.

– Oliver "Smistadjr" Smistad

Letingen etter IGL har nok kanskje vært den største utfordringen når det kommer til å se etter nye spillere, da det er viktig at vi finner noen som passer til stilen i spillergruppen, og som kan få det meste ut av dynamikken til resten av spillerne. Oliver var et relativt ukjent navn i mi bok – jeg hadde hørt om han via YouTube og visste at han laget fragmovies – så jeg ble fullstendig overbevist da jeg så ham i aksjon med resten. Dette er en kar som resten av gutta setter sin fulle lit til, så jeg har troen på at Oliver er den siste brikken i et kommende opprykkslag!

– Jonas "JoVo" Volle Åkre, sportslig leder

Oliver har blitt sett i aksjon for Metizport under helgens BridgeIT-showdown arrangert av myFragTheatre, der vi tok oss til en lower bracket-semifinale etter en imponerende rekke med kamper. Han kommer også til å spille aktivt for Metizport i både Telialigaen og ESEA, samt andre turneringer og kvalifiseringer som dukker opp underveis. Med signeringen av Oliver er endelig lineupen vår i CS:GO komplett, og vi er klare til å kjempe for å hevde oss på toppnivå i Norge. Vi sikter så klart mot opprykk, og kommer til å gjøre alt i vår makt for å få det til!

Metizport CS:GO 2021 består av:

🇳🇴 Håvard "Supermoen" Berge Moen

🇳🇴 Andres "royal" Karlsson

🇳🇴 Andreas "Jiigi" Olsen

🇳🇴 Kristian "Dutu" Hølen

🇳🇴 Oliver "Smistadjr" Smistad

#WhereGamingMatters

60 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle