INTRODUSERER: METIZPORT SVARTEN

Metizport har gleden av å introdusere Kjetil "svarteN" Svarteberg som vårt nye tilskudd til toppsatsingen vår i CS:GO!

Kjetil er en enormt erfaren spiller som har vært aktiv siden CS: 1.6, og som har etablert seg som en bauta i det norske konkurransemiljøet de siste årene ved suksess i Visage- og Stabæk Momentum-kjernen, der han blant annet har spilt et par sesonger med vår tidligere spiller Kristian "Dutu" Hølen. Før Visage spilte han også 3. divisjon med vår egen Andres "royal" Karlsson i laget "Årnes Crusaders".


Kjetil sin rolle blir å gå inn og hjelpe Kim Fredrik "Winther" Winther med calling, bruke sin erfaring på en fornuftig måte og hjelpe gutta med å se det som vanligvis blir oversett. Han har trent med laget siden etter opprykkskampen, og alle er strålende fornøyd med tilskuddet.


Gutta var veldig klare på hvem de hadde lyst å prøve ut med en gang vi begynte å søke etter ny spiller. Kjetil har kommet inn tidlig og startet å jobbe, noe gutta har hatt ekstremt godt av allerede. Han er en ekstremt stabil spiller som man gjerne stoler på til å redde inn 1vx-situasjoner, og han gjør stabile calls som er enkle å forholde seg til. Vi i organisasjonen er storfornøyd, for ikke å snakke om spillerne, så vi er enormt optimistiske på fremtiden med Kjetil på laget!

– Jonas "JoVo" Volle Åkre, sportslig leder


Jeg har alltid hatt et godt øye til Metizport som klubb, alltid fulgt med på kamper, og vært ekstremt «fan» både av organisasjonen og gutta som spiller. Det skal også sies at jeg har spilt en del timer med noen av gutta som allerede var/er i laget før jeg fikk muligheten til å vise hva jeg kan, så sånn sett har det godt ganske fint. Jeg håper og tror at jeg kan bidra til at Metizport skal få seg en god sesong. Vi fem har kommet godt i gang nå, så nå er det bare å jobbe på videre og vise oss frem. Troa på guttene har jeg, og hvis jeg og vi har dagen, så smeller det bra i hodet!

– Kjetil "svarteN" Svarteberg


Kjetil går inn i lagoppstillingen med umiddelbar effekt. Han har allerede spilt åpningsrundene i ESEA Intermediate med oss, og vil fortsette sesongen samt spille 1. divisjon i Telialigaen med oss.


Metizports lagoppstilling i CS:GO består da av følgende spillere:

🇳🇴 Andres "royal" Karlsson

🇳🇴 Oliver "Smistadjr" Smistad

🇳🇴 Kjetil "svarteN" Svarteberg

🇳🇴 Håvard "Supermoen" Berge Moen

🇳🇴 Kim Fredrik "Winther" Winther


#WhereGamingMatters

91 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle