top of page

Introduserer Metizport Valorant 2023

Oppdatert: 1. apr.

Vi i Metizport er stolte over å kunne annonsere vår nyeste satsning i Valorant for de gjenstående 2023 sesongene. Vi har satt sammen et av de mest talentfulle, dedikerte og spennende rosterenemulig å sette sammen fra den skandinaviske regionen.

Metizport sin aktive lineup ser slik ut for sesongen 2023: 🇳🇴 Alexander “Spolen” Spolén

🇳🇴 Christopher “Cintyx” Sørlie Heiland

🇳🇴 Markus “Martux” Søreng

🇸🇪 Lukas “Demiurge” Hedberg Larsson

🇸🇪 Rasmus “ralle” Berggren Etter å ha startet med en solid kjerne i Spolen, Cintyx og Martux, fant vi fort ut at vi trengte å se utenfor den norske scenen for å finne spillere av riktig kaliber til å kunne nå målene både vi og laget har satt for laget. Vi landet først på Demiurge, et lovende svensk talent med en smak for spenstige plays og åpninger. Til slutt, men ikke minst, runder vi av rosteret med smokeren i ralle, en erfaren svensk spiller med en steingod stil, og mener vi har funnet den perfekte kombinasjon av aggressive spillere og solide ankerspillere til å komplimentere hverandre.

Rosteret har allerede bevist sin dominanse i den norske scenen, ved å vinne den norske Minoren uten å droppe et eneste map, og ved å kvalifisere seg til playoffs i Gamer.no BEACON Majoren i samme stil.


"Dette er et prosjekt jeg har skikkelig troa på, det er god stemning på og utenfor server hvor alle er sultne på å vinne og bli utvikle oss."

- Alexander “Spolen” Spolén


Laget er allerede godt i gang med bootcamp og forberedelser til Gamer.no BEACON Majoren og The Gathering uka etter. De skal spille sin første kamp under Metizport valorant banneret allerede i dag på Gamer.no BEACON Major playoff og ser frem til en god showing på The Gathering neste uke for å starte sesongen med et brak. #wheregamingmatters


bottom of page