top of page

INTRODUSERER: METIZPORT VAVIK

Det er spennende tider for Smash, og da sier det seg selv at Metizport ønsker å buffe rosteret sitt. Vi har gleden av å introdusere Fredrik "Vavik" Vaagen som vår nye Super Smash Bros. Ultimate-spiller!

Fredrik er 23 år gammel, kommer fra Molde og bor i Trondheim. Han er en av regionens fremste spillere, og plasserer ofte topp 3 i de ukentlige turneringene i Trondheim. Han er en Bowser Jr.-main som også er kjent for sin dybderesearch på karakteren, og får flere av sine motstandere til å klø seg i hodet over mange av teknikkene han benytter.

Fredrik er en hardtsatsende spiller som har tatt enorme steg de siste månedene, og blir også den første SSBU-toppspilleren fra Møre og Romsdal i Metizport.


Det føles veldig bra å bli signert og satset på av Metizport! Jeg ser frem til å representere klubben når jeg konkurrerer. Jeg har et veldig bra inntrykk av Metizport, og har lenge hatt inntrykk av at de er en av de bedre e-sportklubbene vi har i Norge. De er veldig aktive og flinke til å legge merke til talenter i Smash-scenen. Spesielt har Jonas (JoVo, red.anm.) gjort mye for å forbedre miljøet ved å arrangere turneringer med økt profesjonalitet her i Trondheim (Smash Jotunheimen Økt, red.anm.). Nå som jeg er en del av Metizport ønsker jeg å reise på flere turneringer utenfor regionen min, og endelig dra på min første utenlandsturnering. Som konkret mål ønsker jeg å kvalifisere meg til NorCup-finalen gjennom Stjørdal-kvalifiseringen i sommer.

-- Fredrik "Vavik" Vaagen


Jeg har kjent og spilt mot Fredrik ganske lenge, da vi har møtt på hverandre i turneringer både på Sunnmøre og i Trondheim. Han har over lenger tid vist sin progresjon og sitt potensiale, og vi i Metizport har troa på at han kan bli en av de beste i Trondheim med nok tid. Vi håper at vi kan bidra til at Fredrik tar enda større steg og fortsetter utviklingen!

-- Jonas Volle Åkre, Head of Esports


Fredrik har allerede hatt sin debut i den ukentlige turneringen Smash @ NTNU Gløshaugen nå på lørdag, og blir seende på Smash Trondheims turneringer i tiden fremover også, blant annet på S@NG på lørdag, LÆLL på neste torsdag, og Smash Jotunheimen Økt på neste lørdag. Vi gleder oss til fremtiden!


Metizport SSBU består dermed av følgende roster:

🇳🇴 Håkon "Ton" Tonjer (Haugesund, Palutena/Aegis)

🇳🇴 Karoline "Kuzuha" Nyhammer (Oslo, Richter)

🇳🇴 Marcus "Color" Berg Thomsen (Trondheim, Cpt. Falcon)

🇳🇴 Fredrik "Vavik" Vaagen (Trondheim, Bowser Jr.)

#wheregamingmatters

bottom of page