INTRODUSERER: METIZPORT VIKTHA

Etter litt om og men er endelig Counter-Strike-laget vårt fullstendig på plass. Vi har gleden av å ønske Viktor "Viktha" Harjo hjertelig velkommen til Metizport!

Viktor (17) er et ungt talent vi satser på som ikke har altfor mye erfaring med lagspill tidligere, men som vi ble oppfordret til å hente av andre lagkamerater i CS:GO-divisjonen. Han fyller inn skoene til Andreas "Jiigi" Olsen, som tidligere i uka ble fjernet fra lagoppstillingen. Vi er takknemlige for innsatsen Andreas har lagt inn mot laget vårt, og vi setter pris på å ha hatt ham i spillergruppen! Andreas er ikke under kontrakt for øyeblikket, som vil si at hvis det er et lag som ønsker å hente ham til sin oppstilling, kan dere ta direkte kontakt med ham på Twitter. Vi ønsker så klart Oddas store sønn lykke til videre!


Å få lov til å bli med Metizport og spille på nest høyest nivå i Norge setter jeg stor pris på. Jeg har ikke så mye lagerfaring på høyt nivå, men jeg tror mine individuelle ferdigheter holder mål og at mine lagferdigheter kan utvikles over tid i denne klubben. Målet for året er opprykk til 1. divisjon i Telialigaen, samtidig som at jeg har et individuelt mål om å forbedre meg som en lagspiller.

– Viktor "Viktah" Harjo

Opp til nylig var Viktor et helt ukjent navn for oss i ledelsen, men alle fire i spillergruppen hadde gitt ham mange lovord, og i bunn og grunn baserte vi valget vårt på deres meninger. Etter å ha sett ham i aksjon sammen med resten av gutta i ESEA Open i går er jeg betrygget på at vi har gjort et godt valg. Som Viktor sier selv har han ikke så lang erfaring med å spille organisert i et lag, derfor blir det artig å følge utviklingen på den fronten fremover. Jeg er overbevist om at han kommer til å overbevise, overraske og sjokkere mange motstandere denne kommende sesongen.

– Jonas "JoVo" Volle Åkre, sportslig leder


Viktor trer inn i lagoppstillingen med umiddelbar effekt, og vil bli sett i aksjon for Metizport under Telialigaen 2. divisjon og ESEA Open, samt andre turneringer og kvalifiseringer som dukker opp. Vi gleder oss til sesongstart nå når vi endelig har spikret lagoppstillingen, og vi skal gjøre alt i vår makt for å hevde oss i toppen i 2. divisjon!


Metizport CS:GO 2021 består av:

🇳🇴 Håvard "Supermoen" Berge Moen

🇳🇴 Andres "royal" Karlsson

🇳🇴 Kristian "Dutu" Hølen

🇳🇴 Oliver "Smistadjr" Smistad

🇳🇴 Viktor "Viktha" Harjo


#WhereGamingMatters

105 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Tel: +47 953 09 613

Email: post@metizport.com

Orgnr: 923 237 968​

© 2021 by Metizport

  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • Discord