INTRODUSERER: METIZPORT ZEN

Vi har funnet den siste biten i vårt puslespill, og kan med stor glede annonsere signeringen av Christer "ZEN" Souza til Metizport!

Christer har tidligere erfaring fra Reapers og Bitfix Gaming, og har vært klubbløs etter å ha forlatt sistnevnte i april. Han har de siste månedene gjort tryouts med oss, og etter mye suksess både under trening og sesongen i ESEA har vi vært fornøyde med innsatsen og bidraget til laget, og vært overbeviste om at han er den beste brikken i laget.

Prøveperioden med "ZEN" har gått veldig bra! Han skilte seg ut fra de andre med en gang. Vi merket at dette var en fyr med høyt potensiale og som virkelig brydde seg, og ikke minst ville oppnå noe med det han dreiv med på og utenfor server. Dette gjorde gutta enda sikrere på at dette var en bra spiller til laget.

– Kim Fredrik "Winther" Winther, kaptein

Det føles veldig bra å bli plukket opp av et lag som Metizport, spillerne er hyggelige og virker som det er tak i ledelsen også! Målet for sesongen er å vise hva vi kan og ha det gøy, det blir morsomt å endelig spille 1. divisjon og føle på hvordan det er og spille mot de beste i landet.
Ambisjonene for meg selv og laget er å vise oss fra vår beste side, og da må vi alle sammen jobbe hardt sammen og bli gode som et lag og ikke bare gode individuelt. Grunnen for at jeg ville spille med disse gutta er at de virket som en veldig motivert gjeng. Jeg kjente noen av spillerne fra før av, som gjorde det litt tryggere å komme inn i spillergruppen.
Personlig tror jeg vi kan gjøre det bedre enn forventet hvis vi jobber med de riktige tingene, og hvis alle opprettholder motivasjonen for å bli bedre, både individuelt og sammen som et lag.

– Christer "ZEN" Souza

Christer gjør sin formelle debut som offisiell Metizport-spiller på søndag, da vi skal ut i andre runde i playoffs i ESEA Intermediate mot Baribal Rebels, etter å ha vunnet 2-1 i første runde mot Telter i går. Christer blir naturligvis også å se for oss i Telialigaen 1. divisjon til høsten, og i andre turneringer vi melder oss på. Vi gleder oss til å se hele lagoppstillingen i full sving på toppnivå i Norge, og gleder oss til sesongen som kommer.


Metizport CS:GO består av følgende spillere:

🇳🇴 Andres "royal" Karlsson

🇳🇴 Kjetil "svarteN" Svarteberg

🇳🇴 Oliver "Smistadjr" Smistad

🇳🇴 Kim Fredrik "Winther" Winther

🇳🇴 Christer "ZEN" Souza


#WhereGamingMatters

74 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle