INTRODUSERER: METIZPORT ZEVES

Vi kan endelig med stolthet annonsere at Norges fremste CS-hode Morten "zEVES" Vollan har signert for Metizport som ny hovedtrener for vårt CS:GO-lag.


Morten er kanskje det mest kjente navnet innenfor utvikling av norsk CS. Han ble først kjent som kaptein for lagoppstillingen til fullnorske LGB eSports, som i 2015 tok seg til majoren i Katowice med RUBINO, jkaem, Polly og rain som lagkamerater – det eneste fullnorske laget som har kvalifisert seg til en major-turnering noen sinne. Siden har han vært med på utallige suksessrike prosjekter, og høstet frem flere av Norges største talenter.


Han har fortid som spiller i LGB, Copenhagen Wolves, Norse, NOREG og Nordavind, i tillegg til trener i Dignitas, Copenhagen Flames, x6tence og Apeks Rebels, og kommer inn med utrolig mye verdifull erfaring til vår CS:GO-divisjon. Han har denne sesongen også fungert som ekspertkommentator i Telialigaen sammen med Leon "Landor" Karlsen, et annet felt han har vist enorm kunnskap i.


Morten trer inn i sin stilling med umiddelbar effekt og kontrakten er signert på ubestemt tid. Christensen har allerede begynt samarbeidet med vår spillergruppe. Vår sittende hovedtrener Martin Zinedine "Neon" Karlengen Magnes vil ta stillingen som assistenttrener.


Jeg har nylig blitt kjent med denne fantastiske klubben og jeg er fast bestemt på å utvikle et lag som kan gi klubben suksessen de fortjener.

– Morten "zEVES" Vollan, hovedtrener Metizport CS:GO


Dette er et stort steg for oss og vil gi oss utrolig mange nye muligheter. Med Morten på laget vil vi få flere fantastiske og unike erfaringer. Det vil også hjelpe på veksten til Metizport. Vi gleder oss til å fortsette arbeidet rundt dette prosjektet.

– Arjan Sakarias "Sakken" Dalsøren, CEO Metizport


Dette er ikke bare den største overgangen for Metizport siden klubbens stiftelse, men også utrolig banebrytende for meg personlig, siden Morten var en av de første jeg så spille CS på Twitch siden jeg selv begynte å spille. Hans kunnskap og erfaringer fra spillet er uovertruffen, og arbeidsetikken hans kan bare beskrives som beundringsverdig. Jeg er utrolig spent på fremtiden til CS-divisjonen vår og klarer ikke vente med å se den vokse videre.

– Jonas "JoVo" Volle Åkre, Head of Esports Metizport


Med en sesong som ikke har gått den retningen vi forventet, så blir det nå forfriskende å kunne på mange måter begynne på nytt. Vi gleder oss til et fruktig og langt samarbeid med Morten, og vi vet at det her er starten på et nytt kapittel i CS:GO-avdelingen vår. Morten vil være en sentral del i vår videre utvikling, og kommer til å forme et prosjekt i Metizport som kommer til å bli lagt merke til. Det neste steget opp begynner her, og vi kunne ikke vært mer fornøyd med å ha med Morten i familien vår.


Metizport CS:GO består dermed av følgende lagoppstilling:


🇳🇴 Kim Fredrik "Winther" Winther

🇳🇴 Jørgen "bINA0" Vik

🇳🇴 Emil "kaas" Kaasa

🇳🇴 Joakim "JOKKUM" Tuene

🇳🇴 Sander "REAPER" Aadal


🇳🇴 Oliver "mero" Olsen (innbytter)


🇳🇴 Morten "zEVES" Vollan (hovedtrener)

🇳🇴 Martin Zinedine "Neon" Karlengen Magnes (assistenttrener)117 visninger