top of page

INTRODUSERER: METIZPORT ZEVES

Vi kan endelig med stolthet annonsere at Norges fremste CS-hode Morten "zEVES" Vollan har signert for Metizport som ny hovedtrener for vårt CS:GO-lag.


Morten er kanskje det mest kjente navnet innenfor utvikling av norsk CS. Han ble først kjent som kaptein for lagoppstillingen til fullnorske LGB eSports, som i 2015 tok seg til majoren i Katowice med RUBINO, jkaem, Polly og rain som lagkamerater – det eneste fullnorske laget som har kvalifisert seg til en major-turnering noen sinne. Siden har han vært med på utallige suksessrike prosjekter, og høstet frem flere av Norges største talenter.


Han har fortid som spiller i LGB, Copenhagen Wolves, Norse, NOREG og Nordavind, i tillegg til trener i Dignitas, Copenhagen Flames, x6tence og Apeks Rebels, og kommer inn med utrolig mye verdifull erfaring til vår CS:GO-divisjon. Han har denne sesongen også fungert som ekspertkommentator i Telialigaen sammen med Leon "Landor" Karlsen, et annet felt han har vist enorm kunnskap i.


Morten trer inn i sin stilling med umiddelbar effekt og kontrakten er signert på ubestemt tid. Christensen har allerede begynt samarbeidet med vår spillergruppe. Vår sittende hovedtrener Martin Zinedine "Neon" Karlengen Magnes vil ta stillingen som assistenttrener.


Jeg har nylig blitt kjent med denne fantastiske klubben og jeg er fast bestemt på å utvikle et lag som kan gi klubben suksessen de fortjener.

– Morten "zEVES" Vollan, hovedtrener Metizport CS:GO