INTRODUSERER: NYE METIZPORT ROCKET LEAGUE

I april kunne vi annonsere at vår langvarige kaptein, Einar "1ar" Sindri Einarsson, hadde gått inn i en manager-rolle for vår Rocket League-satsing. Bak kulissene har Einar jobbet iherdig med satsingen, og fått på plass en satsing vi gleder oss veldig til å følge opp. Vi har gleden av å introdusere vår nye Rocket League divisjon, som innebærer tre lag: Main, Talent og Academy!

MAIN:

I starten av måneden tok vi farvel med Arian "mustasjz" Rustaj, som hadde spilt for Rocket League-laget vårt i et år. Arian har vært en bærebjelke i laget som hentet seg opp til 2. divisjon nok en gang denne vårsesongen, og vi er veldig takknemlig for hans innsats!

Inn som erstatter har vi hentet inn Viktor "Gustcloak" Mæhle, som har fartstid i Foxed Gaming fra tidligere. Vi er sikker på at Viktor vil være en verdig erstatter for Arian, og vi gleder oss til å se han i aksjon!

Vi er også i gang med å finne en ny fjerdemann til laget, som kan funke som en sub. Hvis du er interessert, ta kontakt med Einar enten på Twitter eller på mail: einar@metizport.com


TALENT:

Vi har delt opp Ung-satsingen vår i to avdelinger: Talent og Academy. Førstnevnte kommer til å delta i Telialigaen og litt flere turneringer, mens Academy vil delta i NESF sin U19-liga, samt sporadiske turneringer som passer.


Til Talent-laget vårt har vi hatt med Even "SPLASH" Nysveen Romskaug, som kom inn i klubben i februar 2021. Med seg får han tre lagkamerater som før gikk under pseudonymet "Rocket Sheep", blant dem er vår tidligere spiller og Tussaliga-vinner: Peter "motion" Skorpen Skår.

Peter tar med seg sine lagkamerater Magnus "Dammus" Dammerud og Endre "Endre" Aamodt Støylen inn i klubben, og disse fire gjør opp vår nye Talent-satsing!


ACADEMY:

I Academy-laget ser vi to kjente fjes fra forrige U19-sesong; Noah "Elite" Wiken og Amund "Amund" Volle Åkre. Disse gutta har fått med seg en ny lagkamerat. Tristan "TRS" Berg Oddson erstatter for Noah "nonefy" Fygle, som dermed forlater klubben. Tre unge spillere som det ligger mye potensiale i, og som vi gleder oss til å se mer av ut over sesongen!


Metizports Rocket League-avdeling består dermed av følgende spillere:


MAIN:

🇳🇴 Remi "Ocean" Johannesen

🇧🇪 Jaron "VayreZ" Vanroy

🇳🇴 Viktor "Gustcloak" Mæhle

TBA


TALENT:

🇳🇴 Even "SPLASH" Nysveen Romskaug

🇳🇴 Peter "motion" Skorpen Skår

🇳🇴 Magnus "Dammus" Dammerud

🇳🇴 Endre "Endre" Aamodt Støylen


ACADEMY:

🇳🇴 Amund "Amund" Volle Åkre

🇳🇴 Noah "Elite" Wiken

🇳🇴 Tristan "TRS" Berg Oddson


#WhereGamingMatters

142 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle