top of page

Måløybedrift og Herøybedrift inngår strategisk partnerskap


Foto: Kevin Bøe, Metizport
Fv: Erlend Svoren, Daglig Leder Net Partner - Steffen Anderson, Prosjektleder Metizport - Bjørn Roger Hennøen, Salskonsulent Net Partner og Arjan Sydhagen Dalsøren, Daglig leder Metizport

Net Partner fra Måløy er tele og dataleverandør med stor kompetanse innenfor IT og mobil. Gjennom sitt engasjement og positivitet til aktivitet i lokalområdet bidrar Måløybedriften inn mot flere esportlag på breddenivå lokalt. Samarbeidsavtalen innebærer at Net Partner kjøper rettighetene for vårt nåværende treningsrom på klubbens lokaler i Myrvåg. Som en del av dette blir maskinparken og utstyret på rommet oppgradert til det siste innen teknologiens verden. Samtidig vil logoen til Net Partner pryde draktens skuldrer for både topp og bredde.

Bootcamprommet døpes dermed til NETPARTNER BOOTCAMP ROOM #0001


Ut i fra klubbens vekstplan er det ikke utenkelig at det blir flere bootcamprom i tiden fremover. Metizport har gjennom det siste året tatt store steg lokalt og nasjonalt. Det har medført at klubben har blitt en godt etablert aktør i det norske esportmiljøet. Net Partner og Metizport skal jobbe aktivt fremover for ett sterkere fotfeste nasjonalt.Net Partner har lenge hatt en klar profil på å støtte e-sport satsning å gaming. Og når muligheten kom for å kunne være med Metizport så var valget enkelt. Vi i er stolte over å kunne få muligheten til å være med på denne unike satsningen til Metizport. Vi heier på engasjementet, samholdet og lagånden. Metizport har alle kvalitetene og mange flere vi ser etter. VI 💚 ESPORT!

-Erlend Svoren, Daglig leder Net Partner

Net Partner logo med plassering på skuldrene

Jeg er veldig fornøyd med et samarbeidet med Net Partner. Net Partner er helt rå på service og det de leverer gode tjenester. Stor stas å få de inn som en sponsor til vårt treningsrom. Der bare helt suverent. Dette gjør at vi kan ha det beste utstyre til spillerne våres. Jeg gleder meg til samarbeidet videre.

-Steffen Anderson, Prosjektleder Metizport


Vi takker Net Partner for tilliten og gleder oss til samarbeidet fremover. Slik ser vår nye treningsrom ut.
bottom of page