Møt vår nye community-manager!

Vi har gleden av å introdusere en ny og spennende person inn mot organisasjonen, og for mange som er mye involvert i organisasjonen har hun fort blitt et kjent ansikt blant mange!

Maria Elisabeth Hustoft Fu fra Bodø har blitt en del av Metizport som vår nye community-manager. Hun er dermed også første jente som kommer for fullt inn i organisasjonen, noe som er svært gledelig og utrolig spennende.


Som en del av en profesjonalisering av satsingen er det viktig for oss å få med et godt community, vi er i stadig vekst og det er viktig for oss å beholde og fortsette å skape gode relasjoner mellom oss og våre følgere. Gjennom Maria skal vi bli enda flinkere på å arrangere eventer og sosiale samlinger på våre kanaler, og så fort det er mulig fysiske happeninger som skal glede samfunnet rundt organisasjonen.Hvordan ble du kjent med Metizport?

Jeg ble kjent med Metizport gjennom sportslig leder Jonas «JoVo» Volle Åkre, etter at jeg ble kjent med han på folkehøgskole! Videre ble jeg kjent med alle gjennom Discord etter å ha blitt introdusert til serveren i en av Metizport sine Twitch-streamer!


Hva vil du gjøre i din nye rolle?

I min nye rolle ønsker jeg å være en bindeledd mellom communityet, spillerne og ledelse, en person de kan tiltro seg med ting de ønsker for og av MZP, og eventuelle endringer de tenker på! Ønsker å være med på å skape et åpent og trygt samfunn for alle, både spillerne og andre.


Mer om Maria

Jeg er født og oppvokst i Bodø, men bor nå i Oslo hvor jeg går mitt første år på Bårdar-akademiet, der jeg studerer dans. Jeg bruker gaming som en måte for å koble av og henge med venner, er en stor fan av indiegames, men liker også spill som Overwatch og Valorant. I tillegg har jeg jobbet i bokhandel i flere år og har stor interesse for bøker.Vi ønsker Maria velkommen inn i Metizport, og vi oppfordrer alle som ikke kjenner henne fra før til å ta henne godt i mot!

220 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle