Møt vår nye Rocket League-manager!

Vi har gleden av å introdusere Einar "1ar" Sindri Einarsson som vår nye manager i Rocket League.


Som en del av større fremtidsplaner og i et steg nærmere å profesjonalisere organisasjonens satsing, kan vi meddele at vår tidligere lagkaptein blir nå Rocket League-manager i Metizport. Einar har lang og brei erfaring innenfor spillet, der han har deltatt aktivt i høyeste nivå i Telialigaen. Einarsson har også hatt ansvar som Admin i Rocket League Island, samt alle turneringer i regi av organisatørene. Samtidig som Einar tar over ansvaret for satsingen blir han fort en viktig brikke i resten av organisasjonen.Vi har vært heldig over en lengre tid med å ha hatt Einar som spiller og lagkaptein, nå tar vi satsingen et steg videre. Jeg vet Einar har enorme erfaringer og mye spennende å bidra med. Dette blir utrolig bra!

- Arjan "Sakken" Sydhagen DalsørenFoto: Metizport
Einar etter seier i finalen i Tussaligaen 2019
Jeg er takknemlig for støtten jeg har fått hos Metizport siden starten, og nå er det på tide å gi noe tilbake til mine venner og medspillere. Derfor har jeg valgt å ta den nye rollen som Rocket League-manager, der hovedfokuset mitt blir å sveise sammen laget mer, som består av gutter i forskjellig alder og med forskjellig interesser. Ut fra det skal vi bygge tre solide lag, der vi skal ha det gøy sammen, men samtidig ta det litt på alvor og trene sammen på og utenfor banen. Jeg gleder meg utrolig mye til fremtida for Metizport og alt det vi skal få til sammen!

- Einar "1ar" Sindri EinarssonSom en del av ansvaret vil vi ta nivået på våre spillere et steg videre. Med god målrettet trening, oppfølgning, tilrettelagte analyser og strategier er dette hovudfokuset i veien mot videre avansement. Vi vil annonsere nye spillere og planer fortløpende. Følg med!


Foto: Kevin Bøe, Metizport / Tussaligaen
Einar i fokus under finalen i Tussaligaen 2019

Vi ønsker Einar velkommen og gleder oss enormt til fortsettelsen!174 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle