top of page

Metizport signerer Ruyter og Thomassen

Metizport har nylig signert to nye spillere for sitt Counter-Strike: Global Offensive-lag. Jonatan "Ruyter" Ruyter og Sindre "thomass1" Thomassen vil bli med på laget for å styrke klubbens posisjon i den Norske CS-scenen.

Ruyter og Thomassen har begge vist seg som dyktige spillere i CSGO-miljøet, og Metizport-ledelsen er svært fornøyd med å få dem med på laget. Begge spillerne kommer fra Void hvor de spilte sist sesong. Ruyter har vunnet Telialigaen med 777 Esports tidligere, og har også historikk i Nordavind.


"Vi er glade for å kunne ønske Ruyter og thomass1 velkommen til Metizport-familien. Deres ferdigheter og erfaring vil være en verdifull tilførsel for laget vårt, og vi ser frem til å se dem i aksjon."

- Daglig leder, Arjan Sydhagen Dalsøren


Sindre Thomassen i aksjon under Assambly Summer tidligere i år - Photo: Janne Maljanen / Photocrew

Ny sportslig retning

Fra og med desember 2022 vil spillerne på laget gå fra å ha 50% stilling til å ha 100% stilling, noe som betyr at de vil fokusere fullt og helt på e-sporten. Denne endringen kommer som en følge av at Metizport ønsker å styrke sin posisjon i e-sport-verdenen, og ved å gi spillerne fulltidsstilling vil de kunne forplikte seg enda mer til laget og treningen.