top of page

Metizport x Mental Helse Ungdom

Metizport er stolt av å annonsere at vi går inn i et samarbeid med Mental Helse Ungdom!


Siden første innsamlings-stream, 5. Desember 2021, har vi i Metizport hatt et ønske om å øke bevisstheten rundt psykisk helse hos barn og unge. Vi ser at psykiske plager og lidelser blant unge under 20 har økt betraktelig i løpet av de siste årene.


Metizport ønsker å åpne samtalen - vi ønsker å gjøre flere oppmerksomme på barn og unges psykiske helse. Gjennom samarbeid med Mental Helse Ungdom håper vi på å kunne gjøre deres tilbud og hjelpemidler enda mer synlig og dermed hjelpe flere.

«Psykisk helse blant barn og unge er noe som alltid har vært viktig for meg. Når jeg ble med i Metizport var det å kunne skape et samfunn hvor man kunne være åpen om plager en av mine hjertesaker. Det må være greit å si at man ikke har det bra, eller at man er litt nedafor, det er helt normalt!»

- Maria Fu, Community Manager Metizport


"Vi er glade av å kunne være med på reisen til Metizport, videre med et samarbeid. Vi ser fram til å være med på aktiviteter/arrangementer, og heie fram gode resultater. Samarbeidet vi øke synligheten, som gjør at flere for vite om oss og våre hjelpetilbud. Det er viktig for oss å være der målgruppen vår er, og igjennom Metizport sine kanaler, når vi enda flere. Det at Metizport er med på å spre kunnskap, sette fokus på et viktig tema, og være med på vårt lag, betyr enormt mye! Sammen kan vi vi jobbe for at alle barn og unge skal ha en best mulig psykisk helse. Vi ser fram til samarbeidet, og ønsker Metizport alt godt."

- Thomas Kallerud, Fundraiser MHUVi ser frem til samarbeidet og gleder oss til flere prosjekter med dere!

#Wherementalhealthmatters

bottom of page