top of page

Metizport X og vår nye strategi


Fv: Adel Holm Gundersen, Sindre Thomassen, Emil Marcussen, Eskil Bjørnsen og Tobias Lillestøl
Fv: Adel Holm Gundersen, Sindre Thomassen, Emil Marcussen, Eskil Bjørnsen og Tobias Lillestøl

Det nærmer seg sesongstart i Good Game-ligaen som starter 21.08.2023 og i den anledning presenterer Metizport sin nye lagoppstilling. Dette laget går inn under klubbens nye sportslig strategi hvor klubben er ute etter å bygge talenter, satse på utvikling og samtidig satse mer lokalt. Laget består av:

Adel "fLlickza" Gundersen

Sindre "thomass1" Thomassen

Emil "ZapR" Marcussen (IGL/kaptein)

Eskil "LaX" Bjørnsen

Tobias "Zypno" Lillestøl

Haris "H4RR3" Hadzic (Midlertidig trener) Sindre Thomassen er tilbake i den aktive lagoppstillingen etter vi tidligere i juli benket han. Etter salget av Simon til Sangal og nye vurderinger var det naturlig å ta han inn igjen på laget. De unge spillerne får med seg Haris Hadzic som midlertidig trener

Haris Hadzic i aksjon - Foto: Kevin Bøe, Metizport
Haris Hadzic i aksjon - Foto: Kevin Bøe, Metizport

Haris vil enn så lenge lede laget som midlertidig trener og vi ser frem til at han kan dele sine erfaringer med vårt nye lag. Det er et ønsket fra Hadzic å fortsette å konkurrere på et høyt nivå og dette ønsker ikke vi å stå i veien for. Derfor vil han se på nye utfordringer mens han samtidig trener Metizport X. Skal det være interesse og spørsmål rundt Haris sin situasjon så kontakt vår sportsdirektør på e-post eller telefon.

I det nye Metizport X-laget er det unge og talentfulle spillere som henholdsvis er representert fra flere deler av landet, der av Volda, Melsomvik, Bodø, Stavanger, Bergen og Evje. Lagets nye kaptein har spilt på klubbens tidligere talentlag og har vist en enorm progresjon og har store utviklingspotensialer. I forhold til den nye sportslige strategien var det et naturlig valg for oss å gi Emil denne rollen. Den andre som får sjansen til dette er Adel, han har også spilt på klubbens tidligere talentlag og har vært i klubben i over 1.5år. Vi gleder oss over utviklingen de har hatt og ser lyst på kommende sesong for begge to. Det gleder også klubben veldig at vi endelig har en lokal spiller på laget igjen. Med Tobias i laget har vi tro på at vi kan bli med å løfte han og andre lokale spillere opp på ett rettferdig nivå.

"Metizport er en veldig ambisiøs organisasjon som har lyst å løfte seg opp på et nytt sportslig nivå. Vi har holdt på en lengre stund å bygget et fundament og forsterket klubbens økonomiske situasjon som skal være med å forme klubbens videre vekst. Etter jeg fikk min nye rolle har vi analysert våres nåværende satsinger og våres konklusjon er at vi føler vi kan bygge et lag som kan yte bedre internasjonalt enn et norsk lag kan gjøre på sikt. Derfor kommer vi nå til å se på mulige alternativer på det markedet fremover. Selv om vi vært fornøyd med hva våre tidligere prosjekter har oppnådd, så føler vi også at potensiale er mye større. Vi har et ønske at Metizport skal bli en internasjonal aktør som fortsatt har sterke røtter lokalt og nasjonalt. Derfor er vi veldig fornøyde med det nye prosjektet hvor vi kan fortsette å bygge på våres norske prosjekt i Metizport X, samtidig som vi ønsker å heve oss internasjonalt."

- Morten Vollan "zEVES" Christensen, Sportsdirektør Klubben har et ønske innen kort tid å signere et nytt internasjonalt lag som vil befeste Metizport sin sportslige plassering. Frem til det ønsker klubben konkurrenter, Good Game og Metizport X lykke til inn mot sesongen og vi ser frem til flere spennende kamper.

I bakgrunn av alle endringer har de resterende brikkene fra talentlaget har blir oppløst fra klubben. Dette har dessverre medført at Henrik Melbye, Alfred K. Thesen og Johannes Lithner ikke lenger er en del av klubben. Vi ønsker de alle lykke til videre i sine respektive karrierer.

bottom of page