top of page

Muligheter for opprykk til ESEA Advanced

Med seks gjenværende runder i den 44. utgaven av ESEA er Metizport godt plassert for å rykke opp til neste nivå.

Tre av spillerne på hovedlaget: Simon Boije, Haris Hadzic og Sindre Thomassen
Tre av spillerne på hovedlaget: Simon Boije, Haris Hadzic og Sindre Thomassen

Det er en spennende tid for Metizport. Med syv seiere og bare ett tap i årets sesong, har Metizport en god sjanse til å kvalifisere seg til playoffs og avansere til ESEA Advanced-ligaen.


Men det er fortsatt seks kamper igjen i sesongen, og alle kampene vil bli spilt denne uken. Dette betyr at det er avgjørende for oss å opprettholde den gode formen og holde hodet kaldt mens vi navigerer oss gjennom de siste kampene.


Mandag 27.02 20:00

mot KRC GENK ESPORTS

Tirsdag 28.02 19:00

mot uCluj eSports

Onsdag 1.03 19:00

mot BellaCiao

Torsdag 2.03 19:00

mot QUAZAR

Fredag 3.03 19:00

mot Oxuji

Søndag 5.03 19:00

mot Forward Gaming

For å kvalifisere seg til playoffs i ESEA Advanced må Metizport komme blant de 48 øverste lagene i ESEA Main. Laget er nå på 33.plass med seks gjennverende kamper. Dette kan være en utfordring, da det er flere sterke lag som konkurrerer om de samme plassene. Men med en imponerende seiersrekke bak oss, kan vi ha det som trengs for å komme seg gjennom.Fansen kan følge med på kampene ved å ta turen til twitch.tv/Metizport, eller ved å samle seg med andre fans i Myrvåg. Uansett hva du velger, vil du kunne se Metizport i aksjon mens gutta våres kjemper for å nå playoffs i ESEA Advanced!


bottom of page