top of page

Ny sportslig strategi og ny sportsdirektør


Player to Sports Director - Photo: Kevin Bøe, Metizport
Player to Sports Director - Photo: Kevin Bøe, Metizport

Vi har bestemt oss for å gjøre sportslige endringer i Metizport. Klubben jobber hver dag for å gjøre for klubbens virkeområde mer økonomisk og sportslig bærekraftig. Herunder å tilpasse oss markedet hele veien. I bakgrunn av den nye retningen vi går mot har vi ansatt Morten Vollan Christensen som vår nye sportsdirektør. Vi har jobbet med ny sportslig retning over lengre tid og gleder oss til å presentere flere nyheter de kommende dagene.Morten Vollan har vært en del av Metizport-familien gjennom det siste året, både som trener, spiller og kaptein. Vi er glade over at han har akseptert den nye rollen som sportsdirektør. Morten har stor forståelse for klubbens verdier, visjoner, kombinert med hans lidenskap for både e-sport og tankesettet om å bygge en mer bærekraftig scene. Det gjør han til en perfekte kandidat til å lede oss i denne nye retningen.

Med Morten på laget styrker vi klubbens administrasjon. Han vil lede det sportslige apparatet med tilsyn og øverste ansvar over alle sportslige aktiviteter, avdelinger og videre arbeid med sportslig utvikling.


«Det er en stor glede og entusiasme at klubben viser meg tillit på denne måten. Jeg gleder meg ekstremt mye til å starte jobben som sports direktør i klubben, klubben har vokst ekstremt mye på meg siden jeg startet å jobbe her. Vi har mange prosjekter på gang og det er en spennende tid i vente, som jeg tror mange vil glede seg over. Jeg skal jobbe for å øke kompetanse og nivået opp på et internasjonalt nivå, der klubben hører hjemme.»

- Morten Vollan Christensen

Morten og klubben ser frem til å samarbeide med våre dedikerte ansatte, spillere, støttespillere og interessenter videre inn mot vår nye sportslige retning. Sammen vil vi bygge et sterkere, mer bærekraftig og suksessrikt Metizport.


Arjan Sydhagen Dalsøren, Ceo Moren Vollan Christensen, Sportsdirektør

bottom of page