top of page

NORGESMESTERE I VALORANT!

Etter en veldig bra sesong, der vi preseterer bra hver kamp kan vi nå erklære oss selv som Norges beste Valorant lag etter å ha slått Bitfix i finalen 3-1.


Martux, Cintyx, Spolen, Demiurge, Ralle

Etter å ha blitt valgt som motstandere av Giefkalash i de første semifinalene, viste vi frem vårt talent og beviste at vi er det beste laget. Vi vant en overbevisende seier i semifinalen med 2-0.


I finalen sto vi overfor et sterkt lag, Bitfix, som hadde imponert med to imponerende comebacks i sin semifinale. Fra starten av var det spenning i luften. Bitfix vant den første kampen med en utrolig knapp margin på 18-16, etter hele seks runder med overtid.


Men etter det gikk det nedover for Bitfix, samtidig som vi begynte å vise hva vi virkelig var laget av. Vi vant de tre neste kartene og kunne med stolthet erklære oss som Norges beste Valorant-lag.Vi oppfordrer alle til å delta i den norske Valorant-ligaen og bidra til å bygge opp norsk Valorant! Vi er takknemlige for alle våre motstandere og ser allerede frem til neste sesong.


Fremover vil vi fokusere på å rette blikket mot den kommende sesongen i NVL og Polaris. Vi vil fortsette å jobbe hardt for å nå nye mål og prestasjoner. Til slutt vil vi takke våre fantastiske fans, støttespillere og familie som har vært med oss gjennom denne første sesongen i Valorant. Vi setter stor pris på deres støtte! 💚


Etter sesongen ligger vi plassert som 32 beste laget i Europa

bottom of page