ORD BLIR FATTIGE... (TUSEN TAKK, SUPERMOEN)

Oppdatert: mai 13

I dag tar vi farvel med en legende i vår CS:GO-divisjon, en spiller som har vært gjennom tykt og tynt med klubben, som har vært med å løfte laget og klubben opp mot nivået det ligger på i dag. Det er med et tungt hjerte at vi må meddele at Håvard "Supermoen" Berge Moen forlater vårt CS:GO-lag. Gårsdagens ESEA-kamper var dermed Håvards siste i Metizport-drakta.

Håvard ble signert av Metizport midtveis i juni 2019, og fikk sin formelle debut i ESEA Open med laget i august, dette grunnet komplikasjoner med overgangsvinduet i Tussaligaen. Han var med på flere lokale LAN-seire, samtidig som å være en av våre beste spillere i Telialigaen 3. divisjon, samt gjennom ESEA-sesongen.

Etter vi gikk gjennom et skifte i lagoppstillingen i sommer 2020, var det Håvard som samlet inn nye spillere rundt seg og fikk dannet et Metizport-lag folk fryktet å møte. Vi opplevde mye suksess i King of Nordic-kvalifiseringer, i tillegg til å sikre direkte opprykk til 2. divisjon på første forsøk. Vi fortsatte på den gode bølgen med enda mer suksess i ESEA og Telialigaen, der vi begge plasser sikret direkte opprykk – en reise Håvard har vært sentral i hele veien.


Å ta farvel med Håvard har vært det vanskeligste vi har gjort i hele klubbens historie. Uten hans ståpåvilje og innsats hadde vi ikke vært i nærheten av der vi har kommet, ikke bare under Counter-Strike, men i organisasjonen generelt. Håvard har vært del av en enorm opplysning innad i Metizport, der vi har gått gjennom skiftet fra en liten nyoppstartet klubb fra nordvestkysten til å være blant de mest kjente navnene i norsk e-sport. Sulten til Håvard på å få til noe stort den sommeren 2020 var en kickstart på hele satsingen vår, og den innstillingen og motivasjonen Håvard hadde tilbake da er noe som har smittet over på hele organisasjonen.


Vi ønsker ikke at Håvard skal stå uten lag og ikke få videreutviklet sitt enorme potensial. Derfor åpner vi for overgang på Håvard så snart som mulig, slik han kan komme kjapt tilbake i aksjon og gjøre det han gjør best – treffe hodet. Håvard søker etter et lag som har potensiale til å utfordre og potensielt skrive seg inn i toppen av Norge, helst 1. divisjon, så hvis du føler han er en person som kan passe inn i ditt lag, meld til han direkte på Twitter, eventuelt send melding til sportslig leder "JoVo" hvis du ikke når ut til Håvard direkte.


Vi kan ikke takke Håvard nok for innsatsen og gleden han har bragt med seg inn i Metizport, noe vi kommer til å verdsette resten av levetiden til klubben. Takk for alt, Supermoen💚

252 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle