top of page

Pressemelding: Metizport er tilbake i 1.divisjon i Nordens største e-sportliga


Vårt CS-lag leverte ikke varene sportslig gjennom sist sesong av Telialigaen og det endte med nedrykk til 2.divisjon. Nå kan vi meddele at vi er tilbake på øverste nivå etter at e-sportklubben 00Nation har trukket sitt talentlag fra ligaen. Dette medfører en ledig plass og den tilfaller Metizport.


Etter nedrykket fikk vi oss en pust i bakken og muligheten til å starte på nytt. Vi har fått sikret oss mer kapital gjennom nye investorer og det har medført en stor investering inn i vår CS-avdeling. Tidligere i år annonsert vi signeringen av Norges fremste CS-hode, Morten "zEVES" Christensen og for tre uker siden ble vårt nye hovedlag presentert. Metizport CS Main pr 23.07.2022: 🇳🇴 Morten "zEVES" Christensen, Coach 🇳🇴 Emil "kaas" Kaasa

SE Simon "yxngstxr" Boije

🇳🇴 André "Scared" Simonsen

🇳🇴 Mathias "Mathio" Nornes 🇳🇴 Markus "Markow" Otterstad

Vi var innstilt og klar på å spille en sesong i 2.divisjon og bruke dette som grunnlag for å virkelig vise hva vi er gode for til neste sesong. Vi har takket ja til å ta over plassen for 00Prospects og gleder oss til å komme i gang med vårt nye prosjekt, på øverste nivå - der vi hører hjemme. Per i dag har laget ferie og vi starter sesongoppkjøring i uke 31 og vil ha en lengre bootcamp i uke 32 i våre lokaler i Myrvåg. Det ser vi frem til og gleder oss til en ny sesong litt mer nå enn for ei uke siden. Første kamp for oss blir Mandag 22.august.


Terminlisten for Telialigaen finner du her: #wheregamingmatters


bottom of page