REINTRODUSERER: METIZPORT WINTHER

Brikkene falt på plass så fort at vi selv er overrasket. Vi har den store gleden av å ønske Kim Fredrik "Winther" Winther velkommen tilbake til Metizport!

Winther er back in business. Foto: Privat

Kim er en "gammel" kjenning av Metizport, da han var in-game-leaderen som tok oss til 2. divisjon i høst. Etter sesongen har han hatt et kort opphold i VOID, før han nå returnerer til klubben.

Jeg er veldig glad for å være tilbake i laget og ikke minst organisasjonen! Gleder meg til å se hva fremtiden bringer i Metizport.

– Kim Fredrik Winther

Da vi plutselig sto uten en spiller falt brikkene mirakuløst nok på plass med en gang. Kim kom opp som et forslag med en gang han ble sluppet av VOID, og var da det første navnet som ble nevnt i spillergruppa. Ikke bare er han en håndfast caller, men en ekstremt solid supportspiller som bidrar både med uforutsigbare strategier og pålitelige tradefrags. Vi er veldig glade for å få Kimma inn igjen i spillergruppen!

– Jonas Volle Åkre, sportslig leder

Kim trer inn i lagoppstillingen med umiddelbar effekt, og vil bli sett i aksjon allerede i ESEA Open i morgen kveld mot svenske SesPåLan, og også senere i uka i Telialigaen mot Bitfix Gaming.

Metizport CS:GO består herved av følgende spillere:

🇳🇴 Andres "royal" Karlsson

🇳🇴 Oliver "Smistadjr" Smistad

🇳🇴 Kristian "Dutu" Hølen

🇳🇴 Håvard "Supermoen" Berge Moen

🇳🇴 Kim Fredrik "Winther" Winther


#WhereGamingMatters83 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle