top of page

Simon "yxngstxr" Boije solgt til Sangal GG

Metizport selger stjernespiller Simon "yxngstxr" Boije til Sangal GG i Nederland


Foto: Sindre Stien Good Game

Det er med både stolthet og vemod at vi kunngjør at Metizport har solgt vår fremragende CS:GO-spiller, Simon "yxngstxr" Boije, til den anerkjente nederlandske klubben Sangal GG.


Simon kom til Metizport i 2022 og har gjort en bemerkelsesverdig utvikling i løpet av sin tid i klubben. Hans dedikasjon, talent og profesjonalitet har vært en berikelse for laget, og vi er takknemlige for den innsatsen han har lagt ned.


"Vi ønsker Simon lykke til videre i Sangal GG, og vi er sikre på at han vil fortsette å imponere og oppnå store høyder i sin videre karriere. Vi ønsker Simon all mulig suksess videre og takker ham for hans tid i Metizport. Samarbeidet har resultert i en betydelig positiv utvikling, både for Simon som individ og for klubben som helhet. Vi ønsker å takke Sangal og deres administrasjon for en ryddig overgang som har gjort dette salget mulig. Vi er stolte over å kunne annonsere at dette også markerer Metizports første vellykkede spillersalg, og vi gleder oss over å ha solgt ham til en større klubb. Vår visjon for prosjektet har alltid vært å utvikle spillere som kan hevde seg i eliten i Norge, og dette målet har vi oppnådd. Nå befinner vi oss i en fase hvor vi nøye vurderer klubbens vekstplan videre."

-Arjan Sydhagen Dalsøren, Ceo Metizport"Først og fremst vil jeg gjerne takke alle mine lagkamerater i Metizport, samt mine tidligere lagkamerater som har vært en del av reisen min så langt. Jeg vil også gi en stor takk til Arjan Sydhagen, som har tatt hånd om meg i klubben siden dag én jeg ble med i Metizport. Den andre personen jeg vil takke er Morten "zeves" Vollan, som var personen som først introduserte meg for Metizport og har vært både en mentor som spiller og en veldig nær venn. Da jeg fikk muligheten til å gå til Sangal, var det en sjanse jeg ikke kunne si nei til. Det var et stort skritt i karrieren min, da jeg fikk muligheten til å spille internasjonalt og samarbeide med utrolig dyktige spillere. Med alt dette vil jeg bare si takk til alle som har vært en del av min karriere så langt, både i Metizport og andre steder. Jeg håper vi kan nå nye nivåer sammen som et lag og jobbe så hardt som mulig for å bli den beste versjonen av meg selv."

-Simon "yxngstxr" Boije


Samtidig ønsker vi å forsikre våre fantastiske fans og følgere om at det kommer flere annonseringer rundt vårt CS-lag i de nærmeste dagene.bottom of page