top of page

Sunnmøring sentral i Metizport sitt nye prosjekt

Tobias Lillestøl fra Volda blir en sentral brikke i Metizport sitt nye prosjekt

Signeringsbilde. Fv: Tobias Lillestøl og Arjan Dalsøren - Foto: Kevin Bøe, Metizport
Signeringsbilde. Fv: Tobias Lillestøl og Arjan Dalsøren - Foto: Kevin Bøe, Metizport

I går annonserte vi våre nye planer og vårt nye prosjekt. Sentralt i prosjektet vil Voldingen, Tobias Lillestøl bli ettersom han blir en av lagets fem spillere. Laget Tobias skal spille på skal konkurrere på øverste nivå i Norges offisielle liga, Good Game-ligaen. Med seg på laget får Tobias fire andre norske spillere.

Adel "fLlickza" Gundersen

Sindre "thomass1" Thomassen

Emil "ZapR" Marcussen (IGL/kaptein)

Eskil "LaX" Bjørnsen"Jeg synes dette virker som ett veldig spennande prosjekt, og med god nok innsats og arbeidsmoral tror jeg at vi kan klare å komme oss høyt opp på tabellen"

- Tobias "Zypno" LillestølTobias har tidligere spilt Infurity i 1.divisjon (øverste nivå) i Good Game-ligaen (tidligere Telialigaen). Dette viser også at Lillestøl er en slagkraftig spiller som allerede har kjent på nivået som møter han mandag 21. august når sesongen starter. Se de andre kampdatoene her:"Tobias er en ung, lovende og lokal spiller som har vært i siktet mitt lenge. Han har vist flere ganger at han kan spille på nivå de høyeste nivået i Norge, og er stolte over å endelig få til et prosjekt hvor Tobias har potensiale til å virkelig skinne sammen med resten av laget."

- Jørgen "SpeedeyG" Johannessen


Ny sportslig strategi og fokus på lokal utvikling

Gjennom gårsdagens annonsering ble det også kjent at klubben vil aktivt søke etter et internasjonalt CS:GO lag i tillegg til Metizport X. Metizport har fra før av et Valorant lag som er nylig ble Norgesmester og er i progressiv utvikling, i dag ranker laget Top 30 i Europa. Metizport har på sitt klubbhus i Myrvåg også stort fokus på lokal utvikling i form av sin medlemsbaserte breddeavdeling. Vi ønsker å lokale spillere en rettferdig sportslig mulighet. Les mer om det her den nye strategien her: Klubben ønsker Tobias og resten av Metizport X lykke til med sesongen!

bottom of page