top of page

Vi er videre til Beacon Split 1 - sluttspillet

Etter å ha kjempet oss gjennom utallige kamper, er vi endelig klare for sluttspillet i Beacon Split 1 i Valorant!


Det norsk/svenske Valorant-laget vårt har gjort det svært bra i Beacon Split 1 og har sikret seg en plass som nummer to på tabellen. Dette er et imponerende resultat, spesielt siden laget er majoritetsnorsk, og det er første gang et slikt gjennombrudd har skjedd i norsk e-sport.

Laget har jobbet hardt gjennom hele sesongen, og manager Jørgen Johannessen er fornøyd med hva de har oppnådd så langt. Han påpeker imidlertid at jobben ikke er ferdig før sluttspillet er ferdig i slutten av mai.

Slik ser tabellen ut etter 13 ulike turneringer, top 8 kommer til sluttspillet.

Fokuset fremover vil være å forberede seg best mulig til playoffs, der det kjempes om to plasser til Polaris, challenger leaguen i Valorant. Polaris har en imponerende prispott på 600 000 kroner per sesong, og det er også mange eksterne arrangementer som kan gi laget en god mulighet til å vinne penger.I tillegg til å være fokusert på å forberede seg til playoffs, spiller laget allerede i kveld mot SIMIA Esport i den første runden av den norske ligaen. Til slutt vil vi ønske laget lykke til i playoffs og de kommende kampene i den norske ligaen. Det er en spennende tid for norsk e-sport, og Valorant-laget vårt er en viktig del av denne utviklingen.Liten prat før finalen under The Gathering som var en av 13 turneringer
bottom of page