BLI MED PÅ LAGET!

Bli med på å skape et ekte gaming-community med 

et godt og inkluderende miljø!

OM OSS:

Metizport er den første e-sportorganisasjonen som ble stiftet på Sunnmøre. Vi har som formål å fremme interesse for elektronisk sport (e-sport) og tilby et utfyllende og konkurransedyktig tilbud for ungdom. 

HVA GÅR PENGENE TIL:

Penger vi får fra sponsorer og støttespillere går til å dekke utgifter knytt til satsingen, treningsutstyr og deltakelse på større turneringer som Metizport deltar på.

HVORDAN KAN METIZPORT MARKEDSFØRE DERE?

E-sport er en sport som er i enorm vekst, også på Sunnmøre! Vi vil markedsføre dere på:

  • Logo på spillerdrakt og treningsklær knytt til klubben.

  • Logo på nettside og sosiale medier 24/7/365

  • Profilering gjennom våre strømmetjenester før, under og etter våre kamper på våre streamingkanaler.

  • Våre sponsorer blir også profilert gjennom arrangement i regi av Metizport.

Ellers promotering etter avtale! Metizport vil alltid jobbe aktivt for å skape mediaoppmerksomhet rundt organisasjon og støttespilleree. 

BLI SPONSOR I DAG!

Metizport setter stor pris på alle sponsorer og støttespillere og er glade for alle sitt bidrag til klubben. I tillegg til standard sponsorpakker kan vi tilby skreddersydde sponsoravtaler tilpasset deg og din bedrift best!

GENERALSPONSOR

MIN 35.000KR

Sentralt plassert reklame på vår spillerdrakt og synlighet i alle Metizports aktiviteter og arrangement. Generalsponsor hos Metizport får en tydlig markedsprofilering. Sponsorpakken innholder elementer etter partners ønsker og mål, men forutsetter en avtaleperiode på 2år.

     HOVUDSPONSOR

MIN 20.000KR

Metizports mest attraktive og fokuserte samarbeidspakke utenom Generalsponsor. Her blir din bedrift eller organisasjon en hovudsponsor med sentrale elementer i samarbeidsmoddelen som PR og kundepleie.

GULLSPONSOR

MIN 10.000KR

Gullsponsor er en PR- og fokus-markedsføringspakke. Sponorpakken gir din bedrift eller organisasjon mulighet til å få skreddersydde pakker ut av ønsket fokus på et lokal eller nasjonal markedsføring. 

STØTTESPILLER

MIN.1000

Ei virksomhet, privatperson eller annen aktør som uten å signere sponsorkontrakt bidreg med pengestøtte eller ei tjeneste som reduserer utgiftene til organisasjonen. Alle støttespillere har rett til logo på nettsiden til Metizport.

Org. nr: 923 237 968​ | Kontonr: 3910.68.19207 | Vipps: 625479

Atea Sitat nettside.jpg

JØRN-ERIK SCHANCHE

SITE MANAGER, ATEA

Quotation Mark

Vi ser at Metizport er en klubb som underbygger de viktige elementene i E-sport.  Medlemmene får også muligheten å bli bedre på mange av de egenskapene man ser etter i arbeidslivet. Her får man kjenne på samhold, utholdenhet, mål og ambisjoner, forankret i en sterk kultur og tydelig ledelse.

Per Ronald Knutsen.jpg

PER RONALD KNUTSEN

BANKSJEF, SBM

Quotation Mark

Vi støtter dette fordi det er et fantastisk tilbud som øker aktivitetstilbudet i regionen. Det er også et veldig spennende prosjekt.

Gisle Vike.jpg

GISLE VIKE

 CFO, METIZOFT 

Quotation Mark

Metizoft støtter lag med gode verdier og

stort samfunnsengasjement, derfor er vi utrolig stolt sponsor for Metizport!

ELDAR ZAHL

PARTNER, BDO

Quotation Mark

BDO ser E-sport som en framtidsrettet spennende satsing som vil gagne ungdommen godt i tiden fremover. BDO ser også en sterk vekst i denne sporten og vil være med å legge til rette for dette!

ARTIKLER

Takk for du vil sponse oss - Vi vil kontake deg snart!

KONTAKT OSS FOR SPONSORHENVELDELSE!

SEND INN EN UFORPLIKTET SAMTALE:

For en presentasjon, et møte eller om du har spørsmål så send en e-post eller ta direkte kontakt med Arjan.

o

Arjan Dalsøren

arjan@metizport.com

Daglig leder

+47 953 09 613

fil_001.png